Loading color scheme

Vitaliteit

Gezond en gelukkig oud worden is topsport geworden in de moderne onnatuurlijke maatschappij. De twee belangrijkste uitdagingen zijn:

1. weg te halen wat het lichaam niet nodig heeft, zoals chronische overprikkeling en chronische stress
2. toe te voegen wat het lichaam wel nodig heeft, zoals diepe ontspanning, beweging en de juiste voedingsstoffen

De meeste mensen lopen namelijk rond met belangrijke tekorten zonder dat ze dit weten. Ze zijn een logisch gevolg van de moderne leefstijl, waaronder het moderne voedingspatroon.

Heb jij ook tekorten? Doe deze simpele test
Doe de test hieronder en krijg helder of je mogelijk één of meerdere tekorten hebt. Kruis in onderstaande checklist de symptomen aan die afgelopen 3 maanden aanwezig zijn geweest. Sommige symptomen staan er meerdere keren in. Kruis ze dan telkens aan als ze op jou van toepassing zijn.

Naast onze geestelijke gezondheid is onze lichamelijke gezondheid essentieel om goed te functioneren en lekker in ons vel te zitten. Vitaily is een vernieuwend concept dat gezond én gemak combineert om dagelijks de juiste essentiële voedingsstoffen binnen te krijgen.

Een aantal andere belangrijke punten op een rijtje:

  • Vitaily bundelt gezond en gemak in één. Neem een dagzakje mee naar je werk of als je een weekendje weg gaat. Heb je wel een rustige ochtendroutine? De Vitaily vouwkalender die je bij iedere bestelling gratis ontvangt is een meetbare stok achter de deur om het dagzakje dagelijks in te nemen.
  • een maanddoos bevat 30 dagzakjes
  • een dagzakje bevat 3 supplementen: 2 tabletten (met magnesium, selenium en jodium) en 1 capsule (met omega 3, vitamine D3 en vitamine K2).
  • dit zijn de juiste hoogwaardige essentiële stoffen bij elkaar
  • de dagzakjes zijn van biofolie (en mogen gewoon in de groene GFT-bak)

Wil jij Vitaily ook bestellen? Klik dan hier https://vitaily.nl/producten/ref/173/ 

In onderstaande afbeelding zie je duidelijk op hoeveel verschillende systemen de stoffen uit Vitaily iedere dag positief inwerken. Daarom de stelling: iedere dag vitaler.

Bestel jouw pakket via deze link  https://vitaily.nl/producten/ref/173/ 

Let op: gebruik de code AguaMarijn om €7,50 voordeel te krijgen op een maandpakket (voordeel niet van toepassing op kwartaal- of jaarpakket).